Disclaimer

Welkom op de website van AI Genius. Wij willen graag dat je op de hoogte bent van enkele belangrijke punten met betrekking tot het gebruik van AI op het internet en de informatie die we hier delen. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat je onze website bezoekt of onze online cursus volgt.

Gebruik van AI en gegevensopslag in de cloud:
Wanneer je gebruikmaakt van AI op het internet, is het belangrijk om te weten dat alle gegevens die worden verwerkt en gegenereerd, meestal worden opgeslagen in de cloud. Dit geldt ook voor de AI-tools die we bespreken en gebruiken in onze cursus. De cloudopslag biedt de nodige rekenkracht en opslagruimte voor AI-toepassingen, waaronder machine learning. Het is echter essentieel om te begrijpen dat gegevens in de cloud kunnen worden opgeslagen op externe servers, die mogelijk buiten jouw jurisdictie vallen.

Gevoelige en vertrouwelijke informatie:
We raden ten zeerste af om AI-tools te gebruiken voor gevoelige of vertrouwelijke informatie. Hoewel AI-technologieën voortdurend verbeteren in termen van gegevensbeveiliging, kunnen er altijd risico's verbonden zijn aan het delen van dergelijke informatie via het internet. Het is belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met persoonlijke, financiële of andere gevoelige gegevens en ervoor te zorgen dat je de juiste maatregelen neemt om jouw privacy en veiligheid te waarborgen.

Onafhankelijkheid van AI Genius:
Wij willen benadrukken dat AI Genius door geen enkele AI-tool wordt gesponsord. Wij ontvangen geen geldelijke vergoeding voor het gebruik van specifieke AI-tools en maken op geen enkele wijze promotie voor deze tools. Alle informatie en meningen die we delen op deze website en in onze online cursus zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen en expertise met het gebruik van AI. We streven ernaar om zo objectief en onafhankelijk mogelijk te blijven bij het verstrekken van informatie en het aanbevelen van tools en technieken.

Betrouwbaarheid van de informatie:
Hoewel we ons uiterste best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de informatie op onze website en in onze cursus. AI-technologieën evolueren voortdurend en het is mogelijk dat sommige informatie mogelijk verouderd of niet langer relevant is. We raden je aan om altijd zelf verder onderzoek te doen en advies in te winnen bij professionele bronnen voordat je beslissingen neemt op basis van de verstrekte informatie.

Intellectuele eigendom:
Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en video's, is eigendom van AI Genius, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AI Genius.

Externe links:
Onze website kan links bevatten naar externe websites en bronnen die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacybeleid, beveiliging of enige andere aspecten van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links is op eigen risico en we raden je aan om de relevante gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van deze websites te raadplegen.

We hopen dat deze disclaimer verduidelijkt wat je kunt verwachten bij het gebruik van AI-tools en het bezoeken van onze website. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.
Gemaakt met