Frequently asked questions

Wat houdt de cursus van AI Genius in?

De cursus van AI Genius is een uitgebreide online video-cursus waarin je wordt ondergedompeld in de wereld van AI en leert hoe je AI-tools kunt toepassen in jouw creatieve en professionele projecten.

Wie kan de cursus volgen?

De cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau of achtergrond. Of je nu een ondernemer, content creator, marketeer of gewoon geïnteresseerd bent in AI, deze cursus is voor jou.

Moet ik technische vaardigheden hebben om de cursus te volgen?

Nee, je hebt geen specifieke technische vaardigheden nodig. De cursus is zo opgezet dat het voor iedereen toegankelijk is. We begeleiden je stap voor stap door de materie en zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet.

Hoe krijg ik toegang tot de cursusmaterialen?

Na inschrijving krijg je direct toegang tot ons online leerplatform waar je alle cursusmaterialen kunt vinden. Je kunt de videolessen bekijken op je eigen tempo en op elk moment dat voor jou het beste uitkomt.

Hoe lang duurt de cursus?

De totale duur van de cursus varieert afhankelijk van je eigen leertempo. Gemiddeld kan het voltooien van alle lessen en opdrachten enkele dagen tot enkele weken duren.

Kan ik de cursus op mijn mobiele apparaat volgen?

Ja, het online leerplatform is responsief en kan worden geopend op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten. Hierdoor kun je de cursus volgen waar en wanneer je maar wilt.

Wat als ik vragen heb tijdens het volgen van de cursus?

We moedigen interactie aan en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via het discussieforum op het leerplatform of via e-mail. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Zijn er aanvullende kosten naast de cursusprijs?

Nee, de cursusprijs is inclusief alle benodigde materialen en toegang tot het leerplatform. Er zijn geen verborgen kosten. Je hebt alles wat je nodig hebt om de cursus succesvol af te ronden.

Kan ik de cursus in mijn eigen tempo volgen?

Absoluut! Je hebt levenslange toegang tot de cursusmaterialen, dus je kunt de lessen op jouw eigen tempo volgen en herhalen zo vaak als je wilt. Je kunt de cursus pauzeren en hervatten wanneer het jou uitkomt.
Gemaakt met